Yritys

Mitä, miksi ja kenelle?

Monilla PK-sektorin yrityksillä ei ole varaa tai järkeä palkata omaa IT-henkilöstöä. Olen huomannut tämän itse käytännössä, kun useat tuttavani ovat pyytäneet apuani liittyen erinäköisiin IT pulmiin. Monet ongelmista ovat yksinkertaisia, mutta aina välillä tulee eteen kuitenkin myös ongelmia, jotka vaativat enemmän osaamista.
Jaycow on perustettu vastaamaan tähän haasteeseen.

PK-yrityksen IT-infraan kuuluu tänä päivänä jo todella laajalla skaalalla erilaisia laitteita, jotka tavalla tai toisella liittyvät tietotekniikkaan. Näitä voivat olla kopiokoneet, verkkolaitteet, valvontakamerat, kulunvalvonta jne.

Monet ongelmat voivat liittyä laitteiden sijasta esimerkiksi prosessien tehostamiseen tai palveluihin. Näitä voivat olla yksinkertaisimmillaan Officen dokumenttimallien tekeminen ja monimutkaisimmillaan uuden sähköpostijärjestelmän käyttöönotto.

Tärkeintä on löytää kustannustehokasmalli asioiden hoitamiseen. Suurten IT-talojen joustavuus ei aina riitä vastaamaan jokaisen PK-yrityksen tapaan toimia.

Kaikille yrityksille ja yksityisille, jotka kaipaavat apua erilaisten tietoteknisten ongelmien kanssa.
Olkoon kyse yhden uuden tietokoneen käyttöönotosta tai koneiden liittämisestä lähiverkkoon tai tulostimen jakamisesta kaikille toimipisteen työntekijöille olen käytettävissä.
Isommat palvelinsali työt jätän suosiolla muille, mutta muutaman palvelimen asennustyöt ja käyttöönotot teen miellelläni.